fbpx

Кристиан Костов прави конкурс за фенове

Written by on 12/08/2018

Кристиан Костов прави конкурс за фенове

Момчето-чудо Кристиан Костов покани свои фенове да се качат за минимум песен време с него на сцената в Парка Горки в Москва. Концертът ще се проведе на 26 август, а дотогава ентусиасти ще могат да пробват късмета си за наградата, като изпратят свое видео с кавър на песента му „Глубина“.

Най-добрите 100 ще получат артикули от лимитирана серия мърчандайз на певеца, донесъл на България рекордното второ място на Евровизия. Тези, които се отличат с гласови данни пък ще получат възможността да застанат рамо до рамо с любимеца си.

От днес на пазара се появи и дългоочакваният дебютен албум на Костов. Първата песен от него Get It се завъртя в българския ефир преди седмица. Целият диск носи заглавието Shower Thoughts (в превод: Дъжд от мисли) и се състои от общо 4 изпълнения. В песните си Крис залага основно на личния елемент. Той сам пише музиката и текста за парчетата, като получава помощ от идола си в живота – брат му Даниел. Има ли изход за човека на фона на фалша в междуличностните отношения е сред основните теми, които певецът разглежда в първия си сингъл от Shower Thoughts.

Освен върху песните си, Кристиан показа и че работи сам върху останалите детайли около албума. Изпълнителят на Beautiful Mess пусна няколко кадъра в социалните мрежи, в които става ясно, че е участвал дейно в изграждането на снимачната площадка за фотосесията към диска.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.