fbpx

Фестът „Варна Мега Рок“ става тридневен

Written by on 03/08/2018

Фестът „Варна Мега Рок“ става тридневен

Първото издание на фестивала „Варна Мега Рок“ се увеличава с един ден. Организаторите на събитието прибавиха допълнителна безплатна вечер. На 17 август, на сцената ще излязат още четири банди – Boomerang, Headmaster, Mister Hard и Hades.

A special Varna Rock night е реверанс към всички фенове, закупили своите билети за предварително обявените дати – 18 и 19 август. Очкава се над 15 000 души да посетят последната вечер на събитието, на която хедлайнери ще са скандинавските метъл величия Nightwish и властелините на тежките струни Apocalyptica. 10 000 души пък вече са закупили своите билети за нощта на Глен Хюз, който е подготвил специален репертоар изключително с песни на легендарните Deep Purple. Преди него на сцената в морксата столица ще се качат българските звезди Б.Т.Р., които ще забият специалния си концерт „Невидими стени“, с който пътуват от началото на годината и е посветен на новия им едноименен албум.

Над сто униформени ще обезпечат сигурността на събитието в основните фестивални дни, разказа Цонко Цонев – Кметъла, който до преди няколко години организираше фестивала в Каварна, а сега е част от организацията на „Варна Мега Рок“.

Това ще е първото огромно събитие от световно ниво за рок музиката във Варна, допълни той пред медии в морския град. „Вече печели туризма във Варна покай събитието. Имаме продадени стотици билети в чужбина. След фестивала Варна ще застане много сериозно на световната рок карта“, убеден е Кметъла.

„Варна Мега Рок“ е под патронажа на община Варна. Един от първите 3000 фена, закупил билет за фестивала, ще си тръгне с чисто нов мотор подарък, стара традиция, която Цонко Цонев спазва и в новото си събитие.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.