fbpx

Иван Лечев издаде своя тайна

Written by on 31/07/2018

Иван Лечев издаде своя тайна

Стотици семейства и приятели посетиха горещото грил приключение в Русе – Coca-Cola Chill & Grill. Още от сутринта кулинарните фенове се впуснаха в надпревара за приготвяне на грил по свой вкус в специално отредения кът за самостоятелно готвене, където в края на деня Ники Станоев обяви и победителите.

Грил емоциите вдъхновиха Иван Лечев да остави за момент своята китара, за да покаже, че освен на сцената е виртуоз и в кухнята. Талантливият музикант помогна на кулинарните майстори – Сандра Алексиева и Даниела Колева, като сподели тайната съставка на любимата си марината за ребра.

Той призна, че именно добавянето на Кока-Кола прави вкуса толкова специален. Незабравимото грил изживяване беше допълнително подсилено от присъствието на инженер биотехнолог – Кубрат Сахибудин, който разясни на кулинарните любители химичните процеси, протичащи при приготвянето на храната.

Неделният грил празник приключи с романтичния тромбон на Вили Стоянов и The Old School Trombone, чиито джаз ритми раздвижиха публиката. Кулминацията на събитието беше участието на Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“, като семейства и приятели изпълниха в един глас любимия летен хит „По-полека“. Специално за изпълнението на хореографията към песента, на сцената се качи и актьорът  Ники Станоев, който забавляваше грил феновете през целия ден.

За всички, които искат да се включат в грил приключенията на Кока-Кола, следващите дати са 12-и август в Бургас и 2-и септември в София.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.