fbpx

„Ето така“ – видеоклип на Стефан Вълдобрев, сниман в „Обичайно Заподозряново“

Written by on 31/07/2018

„Ето така“ – видеоклип на Стефан Вълдобрев, сниман в „Обичайно Заподозряново“

Новият клип на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, направен за последния им хит „Ето така“, вече се върти премиерно в официалния Ютюб канал на групата. Актьорите Яна Титова („Стъпки в пясъка“, „Джулай“, „Лов на дребни хищници“) и Алек Алексиев („Възвишение“, „Откраднат живот“), този път са съответно режисьор и изпълнителен продуцент на доста любопитното видео, замислено като кратък филм, в който Стефан, Стунджи, Еко, Миро и Иван са обитателите на село Обичайно Заподозряново.
Ироничните пасторални сцени на музикантите се преплитат със сюжетната линия на двамата дебютанти от НАТФИЗ Боряна Маноилова и Божидар Йорданов.
„Ето така“ е сингъл от прясно излезлият албум на бандата „Към“ (юбилейно ремастерирано издание). След премиерата на клипа, започва и най-пътуващия месец за Обичайните заподозрени – през август, групата ще изнесе над двадест концерта в цяла България. В първата половина на месеца са гиговете по Южното черноморие, а във втората – големите концерти със Симфоничния оркестър на Пловдивска държавна опера.
На някои от тях, като Летен театър Бургас (8 август) и Античен театър Пловдив (28 август), специален гост ще бъде и победителката от „Гласът на България“ Ния Петрова, за която това ще е първа среща на живо с родната публика.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.