fbpx

БГ двойник на Брад Пит в новото парче на SunHeart

Written by on 25/07/2018

БГ двойник на Брад Пит в новото парче на SunHeart

Българският двойник на Брад Пит се превърна в истински рицар на мотор и в изкусителното му присъствие младата певица Станислава Христова – SunHeart запя: “Няма драма!“. Тази история е изобразена във видеото по едноименния нов сингъл на несебърската дива, пише Меломан.бг.

SunHeart избра красавеца, който туристите често преследват за автографи, мислейки го за холивудския секссимвол, за „своя половинка“ в новия си клип. Снимките започват плавно и спокойно, но на втория ден се случва леко недоразумение. Към красавеца на мотор, проявява желание да се присъедини и случайно минаваща група мотористи.

След привършване на снимачния процес, се оказва, че кадрите с момчетата не могат да бъдат включени, което разгневява „ездачите на две гуми”. Следват недоволни лични съобщения към младата изпълнителка, която хладнокръвно им обяснява, че заснетото няма логична връзка със сюжета на видеото.

В центъра на историята остава място само за българския Брат Пит – Филип Филипов. Той е завършил актьорско майсторство и се справя чудесно и сам със задачата на главен герой в емоционалната история. В крайна сметка всичко приключва без драма и видеото е вече факт!

„Няма драма“ е по текст на Станислава Христова, музика и аранжимент на Светлин Къслев. Режисьор на видеото е Стефан Пеев.

 


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.