fbpx

D.VINE с код „червено“ под звездите в Борисовата

Written by on 22/07/2018

D.VINE с код „червено“ под звездите в Борисовата

Два концерта подготвя група D.VINE като част от лятната културна програма на Столична община: днес и  на 24 август (петък) – Ladies’ Night.
Събитията на лятната естрада в столичната „Борисова градина“ са посветени на страстта, бурния танц, мечтите, аромата на младо вино (от където идва и името на групата), ярките контрасти и са в код червено.
Изявите са с имена на две велики песни – „Lady In Red“ на Chris DeBurgh и „Ladies Night“ на Kool And The Gang, които са акцент в концепцията на двете музикални вечери. Програмата ще включва поп музика, модерни денс хитове, златни ретро парчета и рок песни за финал, които дамите ще изпълнят в грациозни огнено червени тоалети.
На двете дати D.VINE ще има силен диджейски съпорт. Сцената ще открие DJ VaGro (Васко Громков) на концерта на 22 юли, а Краси Москов ще партнира на групата на концерта през август.
Тази неделя формацията за първи път ще представи с български текст авторската си песен „Време за ТебМузика: Ирина Русимова, текст: Тина Коилова, аранжимент: група D.VINE.
D.VINE приканват всичките си почитатели и най-вече дамската аудитория да „прегърне“ идеята на събитието и да бъде в преобладаващо огнено червено облекло.
Всеки голям концерт има кауза. Желанието на D.VINE е на този концерт да подарят една китара „Китарата на D.VINE“ на дете от публиката и чрез този жест музиката да влезе в повече домове и сърца, за да има още концерти през годините от новосъздадени групи. За „надпреварата“ за китарата ще могат да участват всички деца на възраст до 18 години.
Втора китара също ще има като изненада, но тя ще се изтегли на втория концерт – 24 август. Тя ще е „Китарата на публиката„.  
На концертите бандата ще представи на почитателите си за първи път своите фен материали и всеки техен почитател може да си вземе нещо любимо като част от емоцията на групата.
Непосредствено до сцената D.VINE ще поставят голямата фоторамка, която ги съпътства на всички важни събития за снимки след концерти.
И в двете  вечери ви очакват много емоции, контраст между релаксиращи звуци и силна музикална динамика, ярък женски темеперамент и много танци. Гарантирана програма за почитатели от всички възрасти и музикален вкус, подчертават от дамската формация.
Концертите са част от програмата на Столична община и са със свободен достъп.

Линк към събитието: https://www.facebook.com/events/553739208356279/

Още – на: http://dvine.bg/


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.