fbpx

Песента „Чужди усмивки“ на Тото – вдъхновена от раздяла

Written by on 03/07/2018

Песента „Чужди усмивки“ на Тото – вдъхновена от раздяла

„Раздялата с приятелката ми, е причината за последната ми песен „Чужди усмивки“. Песента не е вдъхновена, а неизказана. Това е непроведения разговор с Яна“, заяви Йонислав Йотов, по-известен като Тото от група „Скандау“, и победител във Вип Брадър, пред камерите на Нова телевизия.

„Случва се – хората се събират и разделят. Аз като тръгнах с нея, беше също толкова емоционално, колкото и когато с разделихме“, разказа рапърът. „Изневерих ѝ. Можеше да излъжа, но реших да кажа истината. В момента съм в процес на преодоляване. Не сме се сгодявали, но може би трябваше. Тя ме приюти когато нямаше къде да живея“, разказа още Тото за трудностите от миналото.

„Да, популярността имаше пръст, но не е защото фенки са ми се нахвърлили. Яна е толкова красива жена, че ако другите се състезават по красота, са загубили. Обичам я и тя ме обича“, категоричен бе изпълнителят от „Скандау“.

„Идването ми в София бе приключение. Останах без приятели, започнах да страдам, нямаше с кого да излизам и да се виждам. Единственото, което правих, бе да тренирам футбол. Исках да се реализирам. Историята ми обаче не е по-различна от тази на всички останали – тренирах, пренатоварих се и се контузих. След странична ножица се оказа, че имам херния. Това няма оправяне, това беше. Една странична ножица – един последен гол. Тогава започнах да слушам музика – не ходих на училище, за да слушам хубава музика. Открих тогава едни френски рападжии. Български изпълнители открих във видео платформа – Бате Сашо и Бате Пешо. Тия момчета бяха поети, просто имаха музика за фон“, каза Тото и добави, че тогава е решил, че иска да стане като тях.

„Бях на предаване за таланти, мислех, че ме гледат всички и ме знаят. Оказа се, че популярността е по-голяма от таланта ми. После много бързо ни забравиха. След това направихме песен с Алисия, след година. Тогава реших, че съм популярен, но не. После спечелихме летен хит на годината. Сега вече съм по-органичен“, заяви той. Според него песента, която най-много е харесала на феновете им е Replay. „Направихме я докато чакахме госпожата по литература да дойде“, призна още певецът.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.