fbpx

Жоро стяга ударен летен хит

Written by on 22/06/2018

Жоро стяга ударен летен хит

Само преди броени дни Жоро се завърна от Италия. Той бе сред официалните гости на Седмицата на модата в Милано. Именно това е най-значимият моден форум в целия свят, на който за първи път брандовете показват своите колекции Пролет-Лято 2019. Като лице за България на колекциите на братята Дийн и Дан Катен, Жоро бе сред гостите, които изгледаха от първи ред предстоящата модна линия. Самият той блестеше, облечен изцяло от стилистите на бранда.

„Станахме свидетели на страхотно шоу, което ме срещна с куп знаменитости от цял свят и съм щастлив, че имам възможност да бъда част от тази изключителна организация“, споделя Жоро. Домакин на шоуто бе Фабрика Оробия, която е притегателен център за артисти от цял свят, които представят своите инсталации, изложби и място за най-големите партита в Милано.

Веднага след като се завърна в България, певецът влезе в студио, където стартира работа по предстоящия си летен сингъл. Той залага на екипа, с който представи дуетната си песен с Диона – „Подводница“. „С различни автори работим по няколко проекти и сме направили план кога да ги представим във времето“, споделя изпълнителят. Жоро е категоричен, че ще има изненади и провокации към публиката, но на този етап не разкрива повече.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.