fbpx

MustArt Openmusicfest дава шанс на млади изпълнители с безплатен видеоклип

Written by on 20/06/2018

MustArt Openmusicfest дава шанс на млади изпълнители с безплатен видеоклип

UFO, MustArt NGO и AdvertiseBG организират MustArt Openmusicfest, на който Етиен Леви, Поли Геноваи БТР ще определят кои трима млади изпълнители и групи ще получат шанс да снимат видеоклип безвъзмездно.

Събитието е част от „Долна Малина Open fest“ и ще даде сцена за представянето и популяризирането на млади изпълнители в различни стилове музика на 23 и 24 юни под мотото „Музика в декор“. Голяма заслуга има кметът на селото – младият амбициозен актьор и пътешественик Йонко Димитров, който дава идея и поема инициативата за този фестивал. Неговата мечта е на път да се сбъдне, а имено Долна Малина да се превърне във фестивален младежки арт център. Форумът ще даде шанс на всички талантливи изпълнители да сбъднат мечтата си и да снимат свой видео клип на декорите и с техниката, предоставени от киноцентъра в Долна Малина – UFO.

Всички участници  ще се състезават в няколко категории и ще бъдат оценени от абсолютни музикални професионалисти. За специализирано мнение организаторите на MustArt Openmusicfest – Долна Малина са поканили жури в състав Етиен Леви, Поли Генова и БТР. Те ще имат нелеката задача да отличат трима от участниците, които ще се сдобият с нов видеоклип в уникалните декори на киностудиата. Основни критерии за оценка ще бъдат уникалност и певчески умения, сценично поведение на участниците и разбира се – реакция на публиката. За целта организаторите са обособили иновативна сцена с гарантирано качествен звук. Участниците могат да поканят всички свои приятели и фенове, за да ги подкрепят при вход свободен. Сред специалните гости на „MustArt Openmusicfest“ – Долна Малина ще бъдат множество звезди и приятели на музиката в България, с които участниците и гостите ще могат да се срещнат и запознаят лично. На събитието те ще имат възможността да обмени опит с режисьори и екипи от киноиндустрията, а също така и с домакините от UFO. Поканени са всички меломани, които искат да бъдат свидетели на това, как киното среща музиката и сбъдва мечти.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.