fbpx

Влиза ли Ева ОТ „Тоника“ във ВИП Брадър?

Written by on 17/06/2018

Влиза ли Ева ОТ „Тоника“ във ВИП Брадър?

Ева от „Тоника“ се поддаде на изкушението да е под прожекторите. Певицата само преди броени дни показа своите умения в кухнята в предаването „Черешката на тортата“. Тя направи богато меню за своите гости, което задоволи всеки каприз на небцето. Плата от плодове и сирена, свежа салата със семена, ордьоври по норвежка рецепта, основно ястие и пресен чийзкейк оставиха участниците без дъх.

Силното участие на Ева в кулинарното предаване й дало стимул да влезе във „ВИП Брадър“. Като всяка звезда и певицата щяла да изисква специално отношение към нея, което да отговаря на статута й на звезда. Първоначално на певицата били предложени 15 00 лева, но след това според слуховете продуцентите увеличили сумата двойно. Сега спряганата сума е 30 000 лева, ако влезе в риалитито, пише „Телеграф“.

Стана ясно, че от „ВИП Брадър“ са предложили още на Георги Христов и Васил Найденов, но те категорично са отказали на продуцентите на риалитито. „Отказах им и повече не сме имали разговори. Сега гледам, че пак се пише за евентуално мое участие в предаването наесен, но съм категоричен – нищо такова няма да се случи“, категоричен е Найденов. „За никакви пари няма да се излагам! Аз не се продавам“, каза Георги Христов.

 


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.