fbpx

Георги Христов отказа на ВИП Брадър

Written by on 16/06/2018

Георги Христов отказа на ВИП Брадър

Георги Христов отказа на ВИП Брадър. Певецът отхвърли оферта за 100 бона, за да участва във формата, пише в. „България днес”.

„За никакви пари няма да се излагам! Аз не се продавам”, категоричен е изпълнителят. Според приближени до поп легендата, той никак не харесал интригите, които се завъртяха около неговите колеги.

„Тази евтина слава за пари може да съсипе не само репутацията ти, но и да накара теб самия да се мразиш, като видиш колко жалък те представят. Не искам да изпадам в подобна ситуация”, обяснил певецът пред хора от предаването.

Запознати обаче твърдят, че Нико Тупарев може да повлияе на решението на Христов, но засега и той предпочита да запази мълчание.

Въпреки че певецът не влезе в шоуто, той все пак зарадва феновете си. Христов се връща за национално турне, след смъртта на майка си.

Той зарадва феновете в Благоевград в зала „Пейо Яворов”, а четири дни по-късно, на 18 юни, ще зарадва и почитателите си в Шумен, с биографичното шоу „Моят път”.

„Това е едно мое емоционално завръщане. За първи път ще разкрия интересни случки и преживявания около създаването на някои от най-известните ми произведения — „Черно и бяло”, „Нямам нужда от много приятели”, „Синева”, „Майчице”, „Не съжалявайте”, „Повтаряй ми, че ме обичаш” и много други, споделя певецът.

Той ще бъде съпроводен от бенд, балет и обещава пищно шоу.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.