fbpx

Rally Spassova си поигра на сцената преди големия лайв

Written by on 08/06/2018

Rally Spassova си поигра на сцената преди големия лайв

 

Рали Спасова е родена в София, на 24 г. Занимава се с музика от повече от 10 г., а професионално – през последните 5-6. Завършива Националната музикална академия в София със специалност поп и джаз пеене. Миналата година участва в първия BG Music Festival, чийто дух много й допада и където създава много приятелства като това, например, с C, с когото заедно правят заедно песента, с която ще участва в новото издание на фестивала. Освен музика се занимава и с други дейности, защото иска да се развива постоянно. В момента учи магистратура Дигитален маркетинг, която смята, че ще й е от полза и за музиката. Също така много харесва деца и в момента преподава английски език и на деца. Вълнува се от модерната музика, а на рингтоновете на мобилния й телефон са АрЕнБи, хип-хоп, поп, денсхол. Наскоро Рали участва в сериала „София Ден и Нощ“ в който играе Петя – приятелка на една от главните героини.

Тя участва за втори път в BG MUSIC FESTIVAL и сподели пред камерата на BG MUSIC CHANNEL, че Сандански е любимият й град, а на сцената на Летния театър се чувства като у дома си. Ето какво още каза тя:

 


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.