fbpx

DIVA Vocal: Изживявам прекрасното усещане от фестивала като втори живот

Written by on 08/06/2018

DIVA Vocal: Изживявам прекрасното усещане от фестивала като втори живот

DIVA Vocal (Невяна Цветкова) е един от най-изявените артисти на клубна музика от България. Тя получава висшето си образование в Лос Анджелис, САЩ, където се запознава с електронната музикална сцена. Всички нейни авторски песни оглавяват родните музикални класации, а кавър версиите и достигат до челни места в световния ТОП 100 в най-големият сайт за клубна музика – beatport.com DIVA  , в който класациите е единствено на база продажби.  Това прави DIVA една от най-продаваните вокалистки от България.  Множеството и колаборации със световни звезди като Eddie Amador, DJ Tarkan, David Tort, и Andrey Exx превръщат проектите и в сензации на световната клубна сцена и са представяни в радио предаванията на DJ Tiesto, BBC Radio и др.

Миналата година Diva Vocal спечели две награди от първия BG MUSIC FESTIVAL – една от фестивалното и една от журналистическоо жури, а сега се явява заедно с DIASS и общото им парче  “Cageless Bird” в категория „електронна музика“.

Непосредствено след репетицията си Diva Vocal сподели пред камерите на BG MUSIC CHANNEL защо ще й е трудно да гласува за друг участник – тази година е въведена нова награда на самите финалисти. За нея всеки от тях гласува за една избрана песен, като няма право да гласува за себе си.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.