fbpx

Митко Петров с фен среща и концерт ден преди BG Music Festival в Сандански

Written by on 06/06/2018

Митко Петров с фен среща и концерт ден преди BG Music Festival в Сандански

Митко Петров е един от изпълнителите, които публиката в Сандански очаква с нетърпение за втория BG Music Festival! Митко сподели, че ще е на тяхна територия още ден преди фестивала и очаква всички на фен среща и концерт на 7 юни от 18:00ч. Изпълнителят е получил покана  да бъде специален гост в училищен празник в двора на І ОУ „Св. Климент Охридски“.

През последните няколко месеца Митко се срещна с много ученици от различни краища на страната, влизайки в ролята на учител за един ден в училище, за един по-нетипичен час по музика. Идеята се приела от няколко директора на училища в страната, а децата са видимо щастливи от снимките и клипчетата, които изпълнителя споделя в социалните мрежи.

„За мен на първо място е отговорно да застана пред тях и да обсъждаме искрено всичко, което ги интересува, свързано с музика и моят опит до момента… щастлив съм, че голяма част от тях ме знаят, а тези, които не ме, вече са ми фенове!” споделя Митко Петров след последната си такава среща в град Петрич.

Митко също очаква излизането си на сцената в Летен театър на 8-ми юни, за да изпълни последната си песен „Остров”, с която участва на BG Music Festival 2018. На 16-ти юни пък в Благоевград очаква подкрепата на всичките си фенове по повод номинацията му за БГ Дебют на Годишните музикални награди на БГ Радио.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist