fbpx

Митко Петров с фен среща и концерт ден преди BG Music Festival в Сандански

Written by on 06/06/2018

Митко Петров с фен среща и концерт ден преди BG Music Festival в Сандански

Митко Петров е един от изпълнителите, които публиката в Сандански очаква с нетърпение за втория BG Music Festival! Митко сподели, че ще е на тяхна територия още ден преди фестивала и очаква всички на фен среща и концерт на 7 юни от 18:00ч. Изпълнителят е получил покана  да бъде специален гост в училищен празник в двора на І ОУ „Св. Климент Охридски“.

През последните няколко месеца Митко се срещна с много ученици от различни краища на страната, влизайки в ролята на учител за един ден в училище, за един по-нетипичен час по музика. Идеята се приела от няколко директора на училища в страната, а децата са видимо щастливи от снимките и клипчетата, които изпълнителя споделя в социалните мрежи.

„За мен на първо място е отговорно да застана пред тях и да обсъждаме искрено всичко, което ги интересува, свързано с музика и моят опит до момента… щастлив съм, че голяма част от тях ме знаят, а тези, които не ме, вече са ми фенове!” споделя Митко Петров след последната си такава среща в град Петрич.

Митко също очаква излизането си на сцената в Летен театър на 8-ми юни, за да изпълни последната си песен „Остров”, с която участва на BG Music Festival 2018. На 16-ти юни пък в Благоевград очаква подкрепата на всичките си фенове по повод номинацията му за БГ Дебют на Годишните музикални награди на БГ Радио.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.