fbpx

Мила Роберт със сатирично поп парче „Наше си е, Саше“

Written by on 03/06/2018

Мила Роберт със сатирично поп парче „Наше си е, Саше“

Песента „Наше си е, Саше“ престоява в очакване две години, докато не се появява точният човек с точния аранжимент – Явор Карагитлиев. Тази среща провокира Мила Роберт да я запише. Не е посветена на конкретен Сашо, но всеки в живота си е имал  поне по „едно Саше“ и всеки човек може да се разпознае в историята на песента.

Идеята за видеото е вдъхновена от самотата. Мила избира супермаркет за снимките на видеоклипа, защото обича да се разхожда там. „Уютни са ми. Там, човек може да е сам, да е объркан, колкото си иска и да се върти в кръг“  –  разказва Мила.

Самата песен Мила написва в самота – няма никакво Саше, а и се искало да има. Песента бързо набира популярност сред младите хора в интернет, повечето от тях я определят, като свой „химн на лятото“.

Проектът „Наше си е, Саше“, Мила Роберт финансира сама – месец април прави изложба  с 33 картини на платна, дърво, рисувани с масло в

„Творческа къща Grozarde“, продава ги и влага средствата във видеореализацията. В клипа  участват състуденти на Мила от Театралната академия.

Само на 22 години, студентка в НАТФИЗ , Мила Роберт ВЕЧЕ е във функциите на: Продуцент, автор на текста, съавтор на музиката, режисьор и монтажист на видеото.

Младата изпълнителка е с номинация за Дебют на ГМН на БГ Радио, с първия си сингъл – кавър версия на „Нашия сигнал“ на Емил Димитров.

 

Мила Роберт: „Наше си е, Саше“

Музика – Мила Роберт и Явор Карагитлиев, Текст –  Мила Роберт, Аранжимент – Явор Карагитлиев

Режисьор – Мила Роберт, Продуцент – Мила Роберт


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.