fbpx

4 в 1 за ЧРД на EVA

Written by on 02/06/2018

4 в 1 за ЧРД на EVA

EVA, която ще е специален гост-изпълнител в Сандански в галавечерта на BG MUSIC FESTIVAL на 9 юни, отпразнува четвъртвековния си юбилей по нестандартен начин със свои фенове, така че в кайна сметка се получи „4 в 1“, разаказа пред bgmusic.tv самата тя.

Първо, прочутата тийн любимка официално приключи националното си турне #EVA ALBUM TOUR, което стартира още през февруари (като обиколи 185 дестинации!), второ, представи новия си парче с клип към него MAMMA MIA, трето направи томбола, от която спечелиха точно 100 нейни верни фенове и четвърто, разбира се, приемаше поздравления за „поскъпването си“ от тях.

Всичко това се случи на 31 май в Playground Paradise Center, а звездата от „Следвай ме“ и уеб поредицата „#КИФЛА“ не скри, че това е бил един от най-щастливите дни през живота й – в центъра на вниманието, сред прожектори, цветя и аплодисменти.

EVA обеща, че ще зарадва многобройните си почитатели в Сандански по време на втория BG MUSIC FESTIVAL, когато но 9 юни в галавечерта ще представи не само известните си хитове, но ще изпее и новата си песен MAMMA MIA.

Tagged as

BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist