fbpx

Белослава закрива клубния сезон с „Дай ми време“

Written by on 31/05/2018

Белослава закрива клубния сезон с „Дай ми време“

Белослава ще представи най-новата си песен – „Дай ми време„, в Sofia Live Club днес. Това ще е последният клубен концерт на певцата за сезона.
Парчето е първи сингъл от нейния предстоящ пети студиен албум. За създаването му, тя е вдъхновена от времето, което ни изпраща всекидневни изпитания, и е въпрос на мъдрост, разум и отдаденост да превърнем живота ни в честна и щастлива съдба. Песента е сътворена, за да бъде прегърната от всичките ни сетива, изтанцувана и преживяна с радостни емоции. Предишният диск на вокалистката – „Красотата“ (2016), бе отлично приет.
Музиката и аранжиментът са дело на WahTony, а песенната част и текстът са творение на Белослава. Завладяващите вокали на Елена Кокорска също звучат в парчето и отвеждат слушателя в магичен свят, от който трудно може да си тръгнеш.
Предстои заснемане на клип към „Дай ми време„, в който Белослава за първи път ще се включи с танцовите си умения.
Тя ще бъде акомпанирана от Антони Рикев – китара и програминг, Радослав Славчев – бас, Николай Данев– барабани, Тодор Бакърджиев – тромпет, Димитър Бакърджиев – саксофон, Елена Кокорска – вокали, а за фънки сетовете ще се погрижи Десислава Андонова а.к.а. Desy.

BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist