fbpx

Славин е победителят в „Като две капки вода“

Written by on 29/05/2018

Славин е победителят в „Като две капки вода“

Славин е победителят в „Като две капки вода“

Славин Славчев, който заедно с групата си JULIAN’S LAUGHTER участва във втория BG MUSIC FESTIVAL в категория „рок“, е победителят в шестия сезон на хитовото предаване по Нова тв „Като две капки вода“.

„Шоуто е едно богатство най-вече заради образите, с които всеки един от нас се среща. Това е изключително облагородяващо за един артист! Благодаря на целия екип, че имах възможност да съм част от всичко това“, заяви Славин минути след връчването на наградата.

След победата в трети сезон на X Factor, изпълнителят спечели сърцата на зрителите с въздействащи образи в „златния сезон“ на „Като две капки вода“.

Победата беше оспорвана с Иван Юруков, а на трето и четвърто място съответно се класираха Константин и Гери-Никол..

По време на големия финал осемте звездни участника за пореден път показа артистичния си талант с оригинални образи и чувство за хумор. „Вие двамата сте изненадата на този сезон!“, заяви Маги Халваджиян след появата на Златка и Боби като Каризма. „Избрах Риана, защото ме вдъхновява истински и може да ме представи в сетлина като за финал“, сподели единствената жена сред финалистите – Гери-Никол.

„Удивявам се от органичния почерк, който придаваш на всеки образ. Възхищавам се на аристократизма в поведението ти“, беше оценката на Хилда за участието на Иван Юруков в шоуто. Две велики певици в лицето на Марги Хранова и Софи Маринова изпълниха една велика песен – One moment in time. „Никога не съм и помисляла, че ще мога да пея дует с такава певица. Тя е легенда“, заяви Софи Маринова. Гласовете им не само надскочиха пределите на залата, но и изправиха на крака публиката и ентусиазираните участници, провокирайки Фънки да им целуне ръка. Вълна от аплодисменти последва и за Константин и песента „Болката от ляво“, която му донесе музикален поздрав от самия Васил Найденов. „Няма такова предаване като „Капките“. Това е преживяване, което се случва веднъж в живота“, заяви пред водещите развълнуваният

В кулминационния момент на сцената се появи и победителката от пети сезон – Михаела Маринова, която призна, че именно в това шоу е пораснала. Не липсваха и традиционните награди за жури и участници, сред които „Мис Откритие“, „Мис Езикова Бариера“, „Мистър Пластик“ и много други.

 


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.