fbpx

Боби и Заки представиха „Песента на тишината“

Written by on 24/05/2018

Боби и Заки представиха „Песента на тишината“

Боби и Заки представиха „Песента на тишината“

Дует „Авеню“ и обичаните Боби и Заки се вслушват в това какво има да каже тишината и отнасят меломаните в света на „Безвремието“, за да ги спаси от шумното и забързано ежедневие. За тишината като начин за „презареждане на батериите“ и новия си албум – в предаването „ОколоСветско“ по Bulgaria ON AIR гостуваха музикантите Борислав Иванчев – Боби и Велизар Соколов – Заки.

Проблемите с българската музика също не останаха настрана. Популярният дует призова за повече родна продукция в медиите, пише днес.бг. Само преди дни бе организиран поредният протест на наши изпълнители пред НДК – точно под носовете на европейските лидери, които пристигнаха в столицата за ключовата среща в рамките на българското европредседателство. Припомняме, че българските изпълнители внесоха и предложение в Народното събрание за квоти за българска музика.

„Квотите не са панацея. Трябва да се направи цял пакет от мерки, които много добре да поставят обществената функция на медиите“, коментира Велизар Соколов – Заки.

Новото парче „Песента на тишината“ е част от албума „Безвремие“, който ще бъзе представен официално пред публика на 1 юни в София. Феновете на дует „Авеню“ ще чуят и някои от най-емблематичните им парчета.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.