fbpx

JEREMY? с видео от втория им албум Go or Fall

Written by on 18/05/2018

JEREMY? с видео от втория им албум Go or Fall

JEREMY? със сингъла от втория им албум Go or Fall

След издаването на втория си албум, концептуално продължение на първия, JEREMY? представят и ново видео към песента Go or Fall – сингъл, който представиха на публиката няколко дни преди промоцията на албума с голямо шоу в Централен военен клуб. Видеото е по идея и реализация на Георги Манов и Кламер студио, а оператор е Крум Родригез, с които момчетата работят в предишните си клипове като Fake Fruits, Two Weeks to the Great Escape, Hope.

В клипа участва интересен букет от лица като Сони Ним, модел на “Визаж” от Маями, Флорида, Александра Сиракова, модел на “Ивет фешън”, и със специалното участие на Милена Цанова – Лени.

“Това, което Жоро Манов ни разкри относно замисъла на видеото, е, че песента е предизвикателство за преминаване от статичност към движение и това ще пресъздаде във визията към него – всеки от нас в неистов опит да размърда една почти замръзнала среда и хора. Във всички смисли. Песента наистина е такава, става дума за това да бъдем заедно в желанията и мечтите си, за нещата, които искаме да постигнем и да променим. И да го направим наистина. Харесваме клипа, защото това се усеща, но не по буквален начин, а и защото е толкова различен от всичко друго, което може да се види на екрана. JEREMY? има ясно изразен стил във визията си и за това можем да сме благодарни на целия екип на Студио Кламер и на всички хора, които те увличат в нашите общи проекти” – разказват от JEREMY?.

Представянето на клипа към Go or Fall дава начало на лятното турне на групата. JEREMY? ще бъдат хедлайн шоу на няколко фестивала, предвидени са два концерта в открити театри, ще посетят много крайбрежни градове, а за финал – второ представяне на JEREMY? в дните на фестивала на изкуствата – Аполония.

Повече информация за следващите им концерти, дати и градове ще намерите на официалната им фейбук страница.

Следващите точки на които можете на чуете JEREMY? и най-новото от тяхната авторска музика са:

19.05. – Габрово

25.05. – Пловдив

26.05.  – Велико Търново

 


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.