fbpx

Симона Загорова със силна заявка с новото парче „Горе, горе“

Written by on 15/05/2018

Симона Загорова със силна заявка с новото парче „Горе, горе“

Колаборацията с RnB музикантите и изпълнители N.A.S.O & Andro обещава горещо и вълнуващо лято

Симона Загорова стартира летните месеци с оптимизъм, екстремни кадри и горещи страсти в новото си видео „Горе, горе“, което ще направи своята премиера в официалния й канал в YouTube на 18 май, петък. Тя посвещава песента на всички хора, които обичат да се забавляват, както и на тези, „които вярват в таланта и го подкрепят, за да върви смело нагоре към успеха“. В началото на абитюрентските балове и старта на сезона на забавленията, полуфиналистката от „Гласът на България” пожелава лято, изпълнено с много приятни емоции, незабравими преживявания и хубава музика на всички.

В дебютна колаборация с младите композитори и изпълнители N.A.S.O & Andro, Симона споделя, че любовта към музиката, стремежът към актуалност и естественият синхрон са ги вдъхновили да направят този интересен проект заедно. „Още на първата ни среща много бързо усетихме точно по какъв начин искаме да звучи парчето. Всичко се получи много лесно още на демо версията, защото сме на една вълна като идеи“. Тримата обединяват енергия и въображение и заедно правят проектът „Горе, горе” реалност, като се заемат с текста и музиката на песента, а момчетата завършват аранжимента. Мастерингът на парчето е направен в САЩ, за да гарантира качествен звук и експертизата на световни специалисти.

Продуценти са Цветелин Димитров (Prime productions) и Иван Караиванов (Parallax entertainment), които доказват, че имат отличен нюх към младите и перспективни изпълнители. С желанието си да бъдат различни и с подчертано провокативен стил, те се довериха на режисьора Ивайло Спасов и оператора Добромир Николов. За грима беше ангажиран гримьора на звездите Борислав Соколов – Бони, а за косите се погрижи Кремена Добрева by hairstudio ’’FETISH’’. За стайлинга екипът работи с Августина Маркова – Тути и Цветомир Горанов. В заснемането участваха също моделите Галин Найденов и Персияна Йорданова, който ще се превъплътят в някои от героите в клипа. Фотосесията беше поверена на нашумелия фото-гуро Георги Малев.

Клипът „Горе, горе“ е проект, направен с много любов и ще фокусира вниманието с провокативни визии и хореографии, както и с подбрани специални ефекти. Симбиозата между огън и вода приковава погледа, а енергичността, която носи парчето е с амбицията да го изстреля „високо горе“ в летните музикални класации. „В снимките се включиха много приятели, които ни подкрепяха, за което им благодарим. Имаше екстремни моменти като например огнестрелните пушки, с които трябваше да стреляме, както и финалните сцени, които се снимаха във вода”, коментира Симона Загорова.

Парчето и видеоклипът „Горе, горе“ ще направят премиерата си за всички ценители на музиката и доброто настроение на 18 май, петък в YouTube канала на Симона Загорова https://www.youtube.com/channel/UCrcJDeX4n_WhISyWWasavlg .

За да зареди всички за лятото и предстоящите празници, екипът обещава парче, изпълнено с много оптимизъм, енергия и настроение, защото „Единственият път е нагоре“.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.