fbpx

Стивън Ачикор: Любовта е езикът на вселената

Written by on 10/05/2018

Стивън Ачикор: Любовта е езикът на вселената

 

„Любовта е езикът на вселената, любовта е вдъхновение!“ Това заяви в „Следобед с Криси“ по Канал 3 певецът Стивън Ачикор – участник в категорията „Електронна музика“ във втория BG MUSIC FESTIVAL, който ще се проведе на 8 и 9 юни в Летния театър на гр. Сандански. „За първи път се включвам в музикален фестивал и адски силно се вълнувам“, каза той.

В тв предаването Стивън гостува заедно с певицата Пламена, която пък е състезател в същия фестивал, но в категория „Поп“. Дългокраката красавица с ангелски глас се наложи да стане преводачка в ефир на изпълнителя с африкански корени, като демонстрира прекрасно владеене на английски. От време на време Ачикор „превключваше“ на български, като поясни, че посещава редовно курсове по български език. „Намерх дома си в България и възнамерявам да направя още много нови песни, само да науча по-добре български“, сподели той, като се закани, че това ще се случи неизбежно, макар и стъпка по стъпка, малко по малко.

„Вървя по път от цветове и светлина, по пътекка, изтъкана от цветове и синяния“, поетично издаде още певецът. И поясни: „Има различни типове обич, тя не е само цветна, например – розова, но може да бъдее черна или бяла“. Той изпрати и послание към зрителите: „Въпреки многото трудности по пътя на любовта, хора, не се отчайвайте, не се отказвайте от нея!“

Пламена пък призна, че в категорията си има много силна конкуренция в лицето на певци като Симона Загорова, Мойсей, новосформираното трио ICE & MARTINNA FEAT. NAS. Според певицата BG MUSIC FESTIVAL е музикално събитие, което дава зелена светлина на автори и изпълнители във всички музикални жанрове на популярната модерна бг музика.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.