fbpx

Теодосий Спасов връчи на LaTiDa Голямата награда на пролетния конкурс на БНР

Written by on 26/04/2018

Теодосий Спасов връчи на LaTiDa Голямата награда на пролетния конкурс на БНР

Теодосий Спасов връчи на LaTiDa Голямата награда на пролетния конкурс на БНР

Жури от изтъкнати и обичани музиканти изслуша 80 песни, от които само 13 достигнаха до финал. Сред участниците бяха Рут, /която взе специалната награда – участие в конкурса Евросоник в Грьонинген/, Свилен Ноев от Остава, Владо от Сафо и Алекс Раева с Mind Trips, с които пя на гала концерта по случай наградите.

Някои от членовете на журито: Теодоси Спасов, Розмари Драгнева, Ангел Дюлгеров, Мая Райкова и др. Решението за Голямата награда е било взето единодушно от всички тях! Мнението им е, че тази година на конкурса са се явили много силни и хубави песни, но „Не и на теб“ е изпъкнала като безапелационен победител с впечатляващата си музика и текст. Създатели на песента са композиторът Живко Петров и текстописецът Гери Турийска, която сподели радостта си от признанието си още снощи в социалните мрежи.

В първия момент Деси, Бети и Яна не повярвали, че именно те са избраниците на елитното жури. „За първи път въобще се явяваме на конкурсен форум! И спечелихме! Щастливи сме, че избрахме точния момент и тази красива песен беше оценена подобаващо.“

Заедно с продуцента си Рози Караславова, момичетата от LaTiDa се подготвят за заснемане на видео към „Не и на теб“, което скоро ще видим в ТВ ефира.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.