fbpx

Pavell & Venci Venc’: Хората са ГМО вафли в лъскави опаковки!

Written by on 18/04/2018

Pavell & Venci Venc’: Хората са ГМО вафли в лъскави опаковки!

Pavell & Venci Venc’: Хората са ГМО вафли в лъскави опаковки!

За малко по-малко от месец последното парче „Fake Profile“ на рапърите Павел и Венци Венц навъртя 2,5 милиона гледания в YouTube. То разбуни духовете с агресивния и ироничен текст, насочен към всички фалшиви самоличности в Интернет пространството. И въпреки че сред феновете им със сигурност не липсват такива, който отговаря на описанието за „фалшив профил“, песента се радва на истински интерес, разказва „Монитор“.

„Когато истината те засегне, те прави по-добър и мотивиран човек, който осъзнава нуждата от това да работи над своите вътрешни демони и заблуди“, размишлява за успеха на парчето Венци.

Избрали са темата на парчето съвсем натурално, защото „отразяваме действителността около себе си“, твърдят момчетата. „В 21 век – най-консуматорския период в познатата човешка история – хората са се превърнали във вафли, пълни с ГМО и опаковани с блестящи пластмасови целофани. Нуждата от такива песни се ражда от вътрешния мотив за овладяване на суетата като порок, категоричен е Венци. Пък и подобна песен идва като контраст на последните им по-лирични хитове „Момичето от Квартала“, „Единствената“ и „Любов“, допълва Павел.

И двамата изпълнители от скоро се подвизават като ергени, след разделите с дългогодишните си приятелки. Но са категорични, че както сигурността на една връзка, така и свободата да си сам са достатъчно силни катализатори на вдъхновение. "Това са полюсните краища на една права – плюс и минус безкрайност“, заявява Павел. Въпреки липсата на постоянно дамско присъствие в живота им в момента и двамата са категорични, че не с е изкушават от лъскавите опаковки. „Имаме сензор за фалша“, смее се Павел. „Имаше един лаф – да си популярен в социалните мрежи и в медиите, е като да си богат на Монополи. В този ред на мисли, ясно се открояват дамите и псевдоприятелите, които гледат на теб, като на медиен образ. Но да не забравяме, че и ние сме хора… Има красота, на която не може да се устои – женската“, допълва го половинката му Венци.

Във видеото към „Fake Profile“ изпълнителите претърпяват пълна промяна и се преобразяват в 40 години по-възрастното си Аз. Определено чувството да са стари не им е харесало. "Почувствах се изключително грозен и освободен от суетата си", шегува се Венци, който сподели, че когато наистина стане на 60-70 години целта му е да има „армия от внуци, с които да се скарам заради решението си да се включа в експедиция към Марс, финансирана от Илон Мъск“. Детската му мечта е да стане космонавт и се заканва: „Определено съм човек, който сбъдва мечтите си в рамките на един живот.“

 


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.