fbpx

Кристиан Костов пее с Equinox в Амстердам, пожела си Евровизия в България

Written by on 13/04/2018

Кристиан Костов пее с Equinox в Амстердам, пожела си Евровизия в България

Кристиан Костов пее с Equinox в Амстердам, пожела си Евровизия в България

Кристиан Костов, който ни донесе рекордното за България второ място на Евровизия миналата година, ще подкрепи групата Equinox по време на промо участие в Амстердам. Изпълнителят на Beautiful Mess ще застане на сцената до Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов – JJ, Трей Кембъл и Джони Мануел утре вечер.

„Много се вълнувам, че ще имам възможност да пея с толкова талантливи и опитни музиканти. Аз самият приемам песента им Bones като продължение на Beautiful Mess и мисля, че ще се чувствам прекрасно да пея на една сцена с другите членове на групата“, обясни Костов, цитиран от „Монитор“.

Изненадващата колаборация ще даде възможност на феновете на песенния конкурс да чуят различна версия на песента Bones. Българското изпълнение ще бъде едно от 33-те в програмата на големия концерт преди Евровизия, който от 10 години се провежда в холандската столица.

„Аз самият се надявам рекордът ми да трае само година и група „Equinox“ да го подобри. Това би било прекрасно за всички хора в България, но и голямо признание за нас с Поли Генова като предишни представители. Мечтая да видя Евровизия в нашата страна и всеки български представител има моята най-искрена подкрепа. Надявам се всички хора, които гласуваха за мен миналата година да подкрепят сега и Equinox“, казва още Крис.

Тази година България ще участва под номер 10 в първия полуфинал на конкурса, който ще се проведе на 8 май. За българската песен ще могат да гласуват телевизионните зрители в Испания, Португалия, Великобритания, Чехия, Белгия, Австрия, Ирландия, Кипър, Гърция, Израел, Швейцария, Финландия, Беларус, Литва, Албания, Исландия, Азербайджан, Естония, Армения, Хърватия и Македония. Ако Equinox се класира за Големия финал, зрителите ще чуят българската песен Bones още веднъж на 12 май.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.