fbpx

Излъчват концерта на „Хиподил“, „Контрол“, „Ревю“ и „Нова генерация“ онлайн

Written by on 13/04/2018

Излъчват концерта на „Хиподил“, „Контрол“, „Ревю“ и „Нова генерация“ онлайн

Излъчват концерта на „Хиподил“, „Контрол“, „Ревю“ и „Нова генерация“ онлайн

30 години на сцена, по 4 – 120 години. Така представи бъдещият концерт на групите „Хиподил“, „Контрол“, „Ревю“ и „Нова генерация“ музикантът Светослав Витков в „България сутрин“.

На 21 април в зала „Арена Армеец“; ще се проведе историческият рок концерт на четирите групи, които за пръв път ще излязат заедно на голяма сцена.

На сцената ще се качат последователно 40 родни музиканти. Шоуто ще продължи около 4 часа, очакват се и 1-2 съвместни песни на групите.

„Уникалното ще бъде, че тези групи може би за последен път ще ги видите с оригиналните им вокали. „Хиподил“; също ще бъде в оригинален състав. Ще можете да чуете всички хитове на четирите банди“, посочи музикантът Светослав Витков в „България сутрин“ и добави, че концертът ще бъде стриймван в социалните мрежи.

„Ще има визия на цял спектакъл, защото и четирите групи са емблематичните имена на пънка и ню уейв-а. Ще върнем духа на свободата от 90-те години. С този концерт искаме да напомним, че някои неща се случиха въпреки държавата. През 90-те не знаехме какво ще се случи. Сега знаем и няма нищо интересно“, коментира музикантът Венцислав Мицов пред Bulgaria ON AIR.

Лидерът на „Хиподил“ и „Глас народен“ Светльо Витков бе категоричен, че политиката няма място на този концерт. Имат място доброто настроение, бирата и главоболието, отбеляза с усмивка той.

 


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.