fbpx

JEREMY? представиха албум, забавляваха фенове над 3 часа

Written by on 11/04/2018

JEREMY? представиха албум, забавляваха фенове над 3 часа

JEREMY? представиха албум, забавляваха фенове над 3 часа

Хореография от светлини и лазерни ефекти, приповдигнато настроение, щастливи лица и музика, която се влива директно в душата – това е възможно най-краткото описание за концерта, който JEREMY? представиха пред над 600 фенове.

Повече от 3 часа JEREMY? забавляваха своята публика. Вратите отвориха в 19:00, а точно в 20:00 момчетата от Bears & Hunters бяха на сцената, за да подготвят хората за предстоящото удоволствие. Мечоците са вече добре познати за хората, които слушат българска алтернативна музика и бързо вдигнаха настроението на всички в залата. В 21:00 JEREMY? стъпиха на сцената и шоуто започна със солиден саунд, невероятни светлинни ефекти и лазери, които пронизват директно в сърцето и го карат да пее заедно с бандата на сцената. 

Специален гост на събитието и изненада за феновете беше самият Насо Русков (Baby Face Clan), който изпълни заедно с JEREMY? една от най-любимите песни на публиката Just Like The Rolling Stones, включена в първата част на едноименният им албум. Песните от JEREMY? II са вплетени в сетлиста, така че всичко има изразена последователност и умело държи и нажежава атмосферата

Сред публиката на JEREMY? бяха и Свилен от група Остава, Георги Згуров-Гурко и Цветан Методиев (Анимационерите), Стенли и Людмила Сланеви, Димо (P.I.F.), Иво Чалъков (Gravity Co.), Мирян Костадинов – MIRY, Милена Цанова-Лени и още популярни личности от музикалните среди.

Веднага след концерта групата раздаде десетки автографи на дискове, тениски и постери и продължи вечерта със своите фенове в култовия клуб Строежа.

 


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.