fbpx

Дует Ритон с благотворителен концерт в Пловдив

Written by on 04/04/2018

Дует Ритон с благотворителен концерт в Пловдив

Дует Ритон с благотворителен концерт в Пловдив

 

Концертът на Дует Ритон в Пловдив ще премине с благотворителна нотка. Градът под Тепетата е втората спирка от националното турне на дуета „Музика и любов“, а изявата им в Античния театър е на 29 май.

Част от приходите от концерта „Ритон“ ще дари за изграждането и подпомагането на Младежка зона за активно гражданство. Инициативата е на Община Пловдив. В пет поредни години Дирекция „Спорт и младежки дейности“, съвместно с неправителствени и младежки организации, организира Седмицата на благотворителността. Инициатива, чиято цел е набиране на средства за подпомагането на различни обществено значими каузи.

Центърът „Младежка зона“ ще предлага обучение на младежи като активно гражданство, доброволчество, ще бъде място за срещи на формални и неформални младежки лидери за развиване на филантропски дейности в полза на различни социално уязвими групи.

Това ще бъде второто благотворително събитие в рамките на седмица, на което „Ритон“ ще участва. Седмица по-рано дуетът ще пее безвъзмездно и на големия концерт в „Арена Армеец“  „Ние обичаме България“ в подкрепа на Панорама „Плевенска епопея 1877 г.“


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.