fbpx

Рут Колева тръгва на евротурне

Written by on 03/04/2018

Рут Колева тръгва на евротурне

Рут Колева тръгва на евротурне

Певицата Рут Колева обяви датите за своето европейско турне. Изпълнителката ще посети едни от най-престижните клубове за жива музика в 13 големи градове. Заедно със своя лайф бенд, шевицата ще изнесе концерти в известни клубове в Австрия, Белгия, Великобритания Франция, Унгария, Чехия, Германия, Полша и Холандия, като началото е на 22 април в популярния лондонски Hoxton Underbelly.

Цялата програма за турнето може да бъде намерена в обновения сайт http://ruthkoleva.com, както и във фейсбук фен-страницата на певицата.

С новината за европейското си турне, Рут се превърна в първия съвременен български изпълнител с толкова мащабни планове зад граница. Поводът е представянето на новия албум „;Confidence. Truth”, който развълнува международните музикални медии, още с появата си през ноември 2017г.

Освен клубните дати, плановете на Рут за предстоящия сезон включват участия в няколко джаз фестивала – в Зволен, Словакия, Nisville в Сърбия и престижният лондонски „Innervsions“ на 11 юли, който тази година ще даде сцена на изпълнители като Анджи Стоунд и Джордж Клинтън.

Преди дни певицата представи и специална лайв версия на песента „Didn’t I“, от представянето на албума в зала „България“ заедно със Софийска филхармония. Песента разказва за носталгията и завръщането удома, след дълго отсъствие.

В момента Рут работи по нов съвместен проект с Белослава, който ще бъде представен на феновете на 30 май в Маймунарника. Тогава феновете ще имат възможността да чуят на живо любимия трио-формат Рут, Миленита и Белослава.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.