fbpx

Миро стана вегетарианец, излезе извън рамки в новия клип

Written by on 03/04/2018

Миро стана вегетарианец, излезе извън рамки в новия клип

Миро стана вегетарианец, излезе извън рамки в новия клип

Миро разкри в телевизионен ефир, че е променил хранителния си режим. Певецът е категоричен, че иска да дава на публиката най-доброто.

„От месец и половина спрях да ям месо. Смятам, че растителната храна е по-полезна и се чувствам по-добре с нея. Алкохола го спрях, не желая да пия повече в тоя живот, дотук ми дойде. Направих тези промени, защото не се харесах. Искам да съм по-мотивиран. На 42 години няма как публиката да ти прости заради „младост“. Звукът на концертите трябва да е идеален. Не искам вече да си прощавам. Бих искал, ако е възможно, да съм по-доброто себе си“, казва той в „Папараци“  по бТВ.

Преди броени дни изпълнителят представи новия си проект „Лошо скроен“. За видеоклипа на парчето Миро за първи път влиза в ролята на режисьор.

„Ако видим новия ми клип, на който аз съм режисьор, ето ги кривите стълби на успеха. Винаги можеш да се подхлъзнеш на тях. В клипа постоянно давам референции. Дали ще бъдат открити от зрителя, зависи от неговата обща култура. А и зависи дали ще има време да погледне. Живеем в динамично време и ако нещата не се кажат ачик ачик, минават ей така. Голямата референция в клипа е към „Портокал с часовников механизъм“  на Стенли Кубрик. Големият въпрос е: един човек иска да живее без рамки, но дали рамките не го правят подходящ за обществото. Тези рамки дали са правилните. В клипа аз хем съм в рамките, хем съм леко извън тях“, обяснява той.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.