fbpx

Българска красавица – претендент за короната на мисис UK

Written by on 22/01/2018

Българска красавица – претендент за короната на мисис UK

Българка е напът да се окичи с короната на престижния конкурс Мисис Великобритания след като стигна до финалната права в надпреварата за най-красивите и умни семейни дами на Острова.

Дипломираната в СУ „Св. Климент Охридски“ стоматоложка Станимира Ставрева е родом от миньорското градче Гълъбово и е учила и в Града на липите и Пловдив. След завършване на висшето си образование красавицата заминава за Англия и след спечелен конкурс започва да работи в областта на естетичната стоматологияв град Уостър. Наскоро е завършила школа по зубма и има диплома за инструктор.

Омъжена е за англичанин и двамата имат син, който на 18 януари навърши годинка и носи двойна българо-английска фамилия.

Това не е първият конкурс, в който Станимира участва. Преди две години е била финалистка в „Невероятните жени на Уорчестър“. Подпомага и различни благотворителни инициативи.

Дали Стаси, както я наричат в Англия, ще стане победителка на Мисис Великобритания, ще стане ясно на 22 март, когато е финалът в хотел Парк хол  –  Ланкашър.

Миналата година короната грабна професор Джоан Мери Кларк, която е съдебен психолог, пише „Монитор“.

На 22 март журито ще трябва да избира измежду 15 кандидатки за славата.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.