fbpx

Радина Кърджилова показва любимите си мъже в личен влог

Written by on 17/01/2018

Радина Кърджилова показва любимите си мъже в личен влог

Колко хубаво е да си нещо средно между клоун, приспивна люлка и боксова круша, която синът ти да прегръща със скок и да засипва с целувки  –  това показва Радина Кърджилова в едно от дебютните си клипчета като влогър. Герой в него е малкият й син Христо, а естествен декор на снимките е апартаментът на харизматичната актриса и Деян Донков в столичния център, пише „Монитор“.

„Денят на Радина“ е проект, който принцесата на съвременната драма прави съвместно с moeto-zdrave.life и в него индиректно участие взима и Деян  –  предимно като оператор, който влиза в кадър, за да даде целувка на любимата си или да й помогне да прескочи пропаст на тротоара с детската количка. В първия си опит да заснема забавно видео съдържание със селфи стик в ръка Кърджилова е повече от очарователна без грим, обезоръжаващо честна и заредена със самоирония.

От пускането на прахосмукачка за по-малко минута, през четенето на приказки на Христо, до репетициите си в Театър „Българска армия“ – „Денят на Радина“ не спестява на драгия зрител нищо  –  от досадната пъпка на челото, която умело скрива с фондьотен в гримьорната, преди да играе „Декамерон“, до възгледите си за тривиални неща от живота, като хигиената.

„Чистотата тръгва от нас, от това кои сме ние и средата, в която живеем. Излизам на разходка и на всяка крачка попадам на мини, хората не чистят изпражненията на домашните си любимци. С Деян имаме две кучета и винаги събираме след тях. Другото, което ме вбесява, са разбитите павета, в които можеш да счупиш я крак, я колелото на количката“, откровена е хубавицата, чиято звезда изгря със сериалите „Стъклен дом“ и „Фамилията“.

Най-сладка актрисата е сред декорите на „Декамерон“ под режисурата на Диана Добрева. В белия, фееричен костюм на Изабета тя прави цяла физзарядка, за да загрее за ролята, както и артикулационна гимнастика, част от която се свежда до обикновено блеене и конско пръхтене с устни. В момента актрисата е в Тулуза, за да представи „Танцът „Делхи“ в Народния театър, чийто шеф вече е нашенецът Галин Стоев.

 


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.