fbpx

Орлин Павлов кани на „Нокаут“ в Рим

Written by on 02/01/2018

Орлин Павлов кани на „Нокаут“ в Рим

Концерт в българското посолство в Рим беляза последните дни от 2017 г. за Орлин Павлов, който посрещна Коледа в слънчева Италия. Певецът изпя някои от най-обичаните празнични мелодии заедно с Орлин Горанов и Еделина Кънева, като не пропусна да сподели пътешествието си и с последователите си в социалните мрежи. Към тях той се обърна и с покана за премиерата на третия филм на Ники Илиев „Нокаут, или всичко, което тя написа“, която ще се проведе този петък в София.

Лентата е втори съвместен проект между режисьора и Павлов, на когото се наложи да овладее езика на глухонемите специално за филма.

„Имах помощ лично от Росица Караджова, с която се запознах още покрай Dancing Stars – страхотен сладур! Тя ми показа как да усвоя изреченията, които трябваше да превеждам на Гари (б.а – Дърден) във филма“, разкри наскоро пред „Монитор“ изпълнителят на „С едно крило“.

Да чуе църковен хор в София е сред нещата, които си е поставил за цел да осъществи самият Дърден при завръщането си в България тази седмица. В София той се очаква да кацне заедно с приятелката си. Само преди дни двамата предизвикаха скандал отвъд океана, като причина за това стана възрастта на момичето. Според спекулациите гаджето на Дърден е на около 25 години, на колкото е и дъщерята на актьора.

„За него е изключително важно да присъства на премиерата в България“, обясни пред „Монитор“ и Ники Илиев. Освен в София, „Нокаут“ ще направи официален дебют още във Варна, Лондон, Ел Ей и Ню Йорк.

Сюжетът на филма се развива около героя на Гари – бивш ММА боец, оттеглил се от ринга вледствие на мозъчна травма. Спасение той намира в струните на китарата си, а за историята на персонажа Илиев се вдъхновява докато чете биографията на прочутия боксьор Майк Тайсън на фона на музиката на Крис Корнел.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.