fbpx

Орлин Павлов кани на „Нокаут“ в Рим

Written by on 02/01/2018

Орлин Павлов кани на „Нокаут“ в Рим

Концерт в българското посолство в Рим беляза последните дни от 2017 г. за Орлин Павлов, който посрещна Коледа в слънчева Италия. Певецът изпя някои от най-обичаните празнични мелодии заедно с Орлин Горанов и Еделина Кънева, като не пропусна да сподели пътешествието си и с последователите си в социалните мрежи. Към тях той се обърна и с покана за премиерата на третия филм на Ники Илиев „Нокаут, или всичко, което тя написа“, която ще се проведе този петък в София.

Лентата е втори съвместен проект между режисьора и Павлов, на когото се наложи да овладее езика на глухонемите специално за филма.

„Имах помощ лично от Росица Караджова, с която се запознах още покрай Dancing Stars – страхотен сладур! Тя ми показа как да усвоя изреченията, които трябваше да превеждам на Гари (б.а – Дърден) във филма“, разкри наскоро пред „Монитор“ изпълнителят на „С едно крило“.

Да чуе църковен хор в София е сред нещата, които си е поставил за цел да осъществи самият Дърден при завръщането си в България тази седмица. В София той се очаква да кацне заедно с приятелката си. Само преди дни двамата предизвикаха скандал отвъд океана, като причина за това стана възрастта на момичето. Според спекулациите гаджето на Дърден е на около 25 години, на колкото е и дъщерята на актьора.

„За него е изключително важно да присъства на премиерата в България“, обясни пред „Монитор“ и Ники Илиев. Освен в София, „Нокаут“ ще направи официален дебют още във Варна, Лондон, Ел Ей и Ню Йорк.

Сюжетът на филма се развива около героя на Гари – бивш ММА боец, оттеглил се от ринга вледствие на мозъчна травма. Спасение той намира в струните на китарата си, а за историята на персонажа Илиев се вдъхновява докато чете биографията на прочутия боксьор Майк Тайсън на фона на музиката на Крис Корнел.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist