fbpx

Теди Кацарова и Миро с нова песен, идеята за нея се родила на сватба

Written by on 14/12/2017

Теди Кацарова и Миро с нова песен, идеята за нея се родила на сватба

„Пламнали души“ е новият хит на Теди Кацарова и Миро. Идеята за дуетната балада се заражда на сватбата на Волен Сидеров и Деница Гаджева.

„Оказва се, че сме позабравили романтиката на хубавата българска поезия. Благодарна съм на Ангел Симеонов, че ми подари текста на „Пламнали души“. За 10-15 минути песента беше готова“, сподели Теди Кацарова в „България сутрин“.

В преднамерено семплия клип на песента участва и прима балерината Маша Илиева, за която Теди Кацарова е категоричена, че притежава изключителна харизма и ореол.

„Много ми се искаше клипът да бъде импресия към песента. Това е като един саундтрак на филм. Получи се точно това, което сме искали и очаквали. Както Миро казва, подредихме всичко като един пъзел“, каза още певицата пред Bulgaria ON AIR.

Тя е убедена, че трябва да оставим нещо след себе си, което да има послание и никога не е късно да намериш щастието. Когато сърцето води, дори след много години хората могат да се намерят, смята Кацарова.

„Посланието е да продължиш да вярваш, че можеш да намериш не само своята половинка, но и личното си щастие“, отбеляза тя.

Остават още няколко песни до завършване на новия албум на Теди Кацарова, а певицата очаква да го представи през март, като преди това ѝ предстои поредното екзотично пътуване до Тайланд.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.