fbpx

Ели Раданова дава отговор на всички въпроси в „Защото така“

Written by on 04/12/2017

Ели Раданова дава отговор на всички въпроси в „Защото така“

Изпълнителката Ели Раданова има един и същи отговор на всички въпроси в новата си песен. Тя е озаглавена „Защото така“ и именно това е универсалният отговор на въпросите.

Тя е съавтор на музиката, а другият замесен се казва Michael R Polk  –  музикален продуцент и композитор от САЩ, който работи с имена като Nicki Minaj, Tyrese Gibson и Skip Marley.

Парчето е с подчертано саркастичен характер, но освен, че ни кара да танцуваме , си задаваме много въпроси за ценностите и целите в днешно време.

В цветното и щуро видео, дело на Любо Цанков, за което е построен специален декор, виждаме Ели като две тотално различни момичета, които непрестанно се провокират една друга

След участието и в Music Idol следват различни успешни колаборации с други певци, но изпълнителката споделя, че този момент е много специален за нея, тъй като за първи път реализира самостоятелна песен.

Певицата заяви на феновете си, че със „Защото Така“ поставя началото на един вълнуващ път.

Ето и „Защото така“:


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.