fbpx

Венета Стоилова с песен, в която ще се влюбите

Written by on 29/09/2017

Венета Стоилова с песен, в която ще се влюбите

В приказна визия и уникално красиви кадри, Венета Стоилова представя любовта като главен герой в новия си проект „Вечна любов“.

С баладичното звучене и оригинален текст изпълнителката избра да промотира „най-влюбената“ си песен, точно в деня на Вяра, Надежда и Любов, давайки старт на новия музикален сезон.

„Вярвам в истинската любов“- споделя Венета Стоилова, като доказателство, че това е единственото чувство заради което си заслужава да се пее  –  „Вярвам, че тя е истинска и може да съществува през времето и пространството. Хората, които изпитват такава любов един към друг остават свързани завинаги. Тя съществува винаги в нас и около нас, навсякъде във Вселената.“

„Вечна любов“ е третият авторски проект на Венета Стоилова, след като бившата изпълнителка от „B.Voices“ възобнови самостоятелната си кариера.

Както и в предишното ѝ видео към песента „Истински ли си“, Венета избра да работи под режисура на Радослав Гизгинджиев. Негова е идеята снимките на приказния видеоклип да се позиционират в парк „Липник“ до Русе. Изоставеното място довежда екипа до различни премеждия, но ефектът е неустоим. „Беше вълшебно и красиво. В езерото имаше разцъфнали бели лилии, а водата беше покрита от водна леща.Уникално място!“, разказва още талантливата певица.

За вълшебното усещане, освен нестандартния поглед на режисьора, допринася и разкошната визия на самата изпълнителка. Звездният екип определено създава един различен проект, който вече може да гледате в ефира на BG Music Chanel.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.