fbpx

Певица със социално видеопослание #NOHATELAND

Written by on 07/09/2017

Певица със социално видеопослание #NOHATELAND

Преди година певицата Теодора Цончева, която стана популярна от музикалното риалити „X Factor“ реши да изненада почитателите си в социалните мрежи с авторски видеоклипове. Това е ново предизвикателство за изпълнителката, а нейното желание е чрез тях да внесе позитивизъм на всеки, който ги гледа.

Само за година певицата натрупа хиляди последователи, а видеата в канала й са гледани над 3 милиона пъти. Именно възможността да достигне до повече хора провокира Теодора Цончева да засегне и една по-сериозна тема, този път без ирония. Това е проблемът, който според нея води по пътя на унижението и самоунищожението на други хора, а именно хейта.

„Ние сме огромни хейтъри, живеем в страшни времена. Привидно всичко е наред, нямаме проблем, живеем цивилизовано. И нямам предвид хейт коментарите в интернет, а открития хейт, с който всички се сблъскваме в училище, в работата и на всички места, които посещаваме. Ние сме причината да живеем в хубав или лош свят, всеки един от нас е частичка от цялото.“, споделя с последователите си певицата Теодора Цончева.

Певицата призовава всеки, който подкрепя нейната инициатива да използва #NOHATELAND в социалните мрежи, за да разпространи идеята за отговорността, която носим към другите.

Вижте видеото на Теодора:


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.