fbpx

Рут Колева представя новия си албум в зала „България“

Written by on 30/08/2017

Рут Колева представя новия си албум в зала „България“

Рут Колева и Софийската филхармония ще изнесат концерт на сцената на зала „България“ на 16-ти ноември, представяйки песните от новия албум на Рут – „Confidence“.

Момичето с кадифен глас и първият оркестър на България вече имат съвместна история, но този път зрителите ще се насладят на нещо много по-различно. Концертът е част от цикъла „Извън петолинието“.

„И понеже се зарекох, тази година да направя голям концерт (а, аз си държа на думата), искам с огромно щастие да ви съобщя, че след най-неприятната половин година в живота ми, дойде Светлата страна и толкова мечтаният концерт ще се случи на 16-ти ноември в Зала България. Сменихме локацията, заради промените и натоварения график в НДК, но смятам, че това е само и единствено за добро. Първо, защото вече сме правили концерт в Зала България със Софийска Филхармония и съм убедена, че този път ще го направим в пъти по-добре, второ, защото вярвам, че нещата в живота не се случват насила и трябва да следваме естествения ход. Този път ще има невероятни гости, красива сцена, звук и атмосфера. Маестро Владимир Джамбазов е надминал себе си с прекрасни аранжименти, а Зала България ще оживее в пълния си блясък, докато ние летим с магията на музиката. Очаквайте красота и музика. И една Рут, която ще даде цялата си душа на тази сцена“ – сподели изпълнителката в социалната мрежа.

 


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.