fbpx

Бъдещата звезда на „Дисни“ Зорница в общ проект с DJ Dian Solo

Written by on 29/08/2017

Бъдещата звезда на „Дисни“ Зорница в общ проект с DJ Dian Solo

Малкото момиче с голям талант Зорница Калчева  –  Zory e родена в България и израснала в Лос Анджелис. Започва уроци по пеене на 8 години. На 9 вече печели второ място в един от най-известните музикални конкурси за таланти на „Дисни“ – Find Your Voice“. Следват редица спечелени награди, сред които: 4-то място на състезанието по танци – World Ballroom Championship, , първо място в музикалното състезание за млади таланти „Колибри“ в Холивуд и много други.

Първото й видео, което излезе неотдавна се казва „Transparent“. Самата Zory.прави текста и мелодията към него заедно с легендарния Michael Jay, работил със звезди от ранга на Celine Dion и Gloria Estefan.

Новият музикален проект на Zory – „Only One“ e реализиран съвместно с Bulgang (български студиен проект за трап музика) и DJ Dian Solo (Deep Zone Project). Музиката към парчето е на Zory и DJ Dian Solo, a бийтът е на Bulgang. Текстът е на Zory.

Режисьор на видеото е Bashmotion. За Zory, която се връща в България за първи път от 10 години е било изключително вълнуващо да снима в родния си град София и в полите на Витоша. Това й дава възможност да се свърже отново с българските си корени и да преоткрие красотата на българската природа.

„България е много различна от мястото, където живея! Много ми харесва тук и се надявам да имам възможност да се върна скоро. Работата с хората от екипа при заснемането на видеото беше истинско удоволствие!. Благодарна съм за положените от тях усилия! Надявам се, че всички ще харесат видеото!“, споделя с вълнение малката Zory.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.