fbpx

Лили Иванова с национално и европейско турне

Written by on 11/08/2017

Лили Иванова с национално и европейско турне

Два месеца преди да даде тон за песен в Сливен, Лили Иванова разпродаде всички билети за събитието в спортна зала „Васил Левски“. Примата на българската естрада ще погъделичка сетивата на присъстващите на терен фенове на 15 октомври. Изявата е част от националното й турне, което стартира наесен.

Макар Сливен да е първият град, билетите се разграбват като топъл хляб и в останалите спирки от музикалната обиколка. Възможността да се насладят на емоционалните картини, които Лили рисува с гласа си, ще имат първо почитателите й в Стара Загора.

Турнето на певицата започва именно оттам на 18 септември. Следват Хасково (20 септември), Враца (28 септември), Самоков (7 октомври), Сливен (15 октомври), Шумен (17 октомври), Добрич (19 октомври). Финалът ще се проведе в София, където в зала 1 на НДК Лили ще отпусне глас в два поредни дни  –  на 25 и 26 октомври.

Освен на вечните й шлагери , присъстващите ще могат да се насладят и на песни от новия албум на изпълнителката. Три утвърдени хита с преработен аранжимент и осем нови шедьовъра съставят диска, който Иванова пусна на пазара без нито един графичен знак на обложката. Вместо това корицата на проекта представлява портрет на певицата, дело на художника Васил Горанов, пише в-к „Монитор“.

Музикалните страсти за Лили тази година обаче няма да завършат с концертите от турнето й из страната. Още през ноември тя ще екзалтира феновете си и зад граница.

Към момента графикът й с изяви извън територията на България включва градовете Берлин (3 ноември), Мадрид (6 ноември) и Милано (6 декември) Очаква се новите концерти от обиколката на естрадната прима в Стария континент да се проведат догодина.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.