fbpx

Графа стартира турне след успеха на голямото шоу в Арена Армеец

Written by on 13/04/2017

Графа стартира турне след успеха на голямото шоу в Арена Армеец

Графа стартира турне, заедно със своите музиканти, след големия успех на концерта в зала Арена Армеец. Завладяващата емоция от събитието, което вдигна на крака 14.000 души в столицата, ще се пренесе в още три големи български града през месеците май и юни.

На 30 май Графа ще представи своя концерт в магичната атмосфера на Античния театър в Пловдив. Изпълнителят ще излезе на сцената заедно с музикантите Миро Иванов.(китара), Васето Крумов.(китара), Краси Тодоров.(клавишни), Александър Обретенов.(бас китара), Венци Трифонов.(кларинет, саксофон), Борислав Бояджиев  –  DJ Borche.(барабани) и вокалното трио LaTiDa, за да представи специалната програма. .На 13 и 14 юни Графа и екипът му ще посетят Летните театри последователно в Бургас и Варна, водени от големия интерес на феновете в двата морски града. Посетителите ще могат да се сдобият с ексклузивни фен-шапки, тениски, а също и специалните издания на албума „Моменти“ на винил или компактдиск от мърч-щандовете на концерта.

Впечатляващи концертни аранжименти на емблематичните песни на Графа, част от които „Ако има Рай“, „Drama queen“, „Вълк единак“, „Невидим“, „Causa Perduta“, „Моменти“ и много други ще прозвучат по време на турнето.

След позитивните отзиви от представлението си в зала Арена Армеец, Графа ще излезе още веднъж на софийска сцена на 29 април. Домакин на събитието е клуб „Терминал 1“, който вече два пъти е разпродавал напълно капацитета си за Grafa & Live Band.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.