fbpx

Васил Найденов с два биса пред пълна зала на Свети Валентин

Written by on 16/02/2017

Васил Найденов с два биса пред пълна зала на Свети Валентин

Над два часа продължи концертът на Васил Найденов на връх Свети Валентин в столицата. Преди да се качи на сцената, пред публиката излезе младата талантлива певица Веси Бонева. Тя изпълни по впечатляващ начин няколко световни хита на Майкъл Джексън, Уитни Хюстън и Алиша Кийс, след което представи и свои авторски парчета, пише в. „24 часа“.

В тон с дрескода на вечерта, певицата бе облечена с елегантна черна рокля, а музикантите  –  със сака и папийонки. С официални тоалети бе и цялата публика, дошла да посрещне празника заедно с изпълненията на Васил Найденов.

Неговото участие започна в 22:00 часа и приключи малко след полунощ, като феновете до последно не го оставяха да си тръгне и два пъти го изкарваха на бис. Поп певецът, композитор и създател на едни от най-обичани български песни зарадва публиката с най-емблематичните си парчета, познати на няколко поколения. Зрителите от своя страна му пригласяха от началото до края на концерта.

Заедно с Константин Цеков, двамата изпълниха „Другият“, чиито автор е именно пианистът на ФСБ. В тандем с беквокалистката си, Васил Найденов зарадва публиката със „Стари мой приятелю“ на Лили Иванова, с която той самият е представял в дует с голямата ни естрадна прима.

Васил Найденов направи и още един дует  –  този път с Веси Бонева. Тематично за праника на влюбените, двамата изпяха заедно „Огън от любов“.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist