fbpx

P.I.F. с официална видео премиера на песента „Огън“

Written by on 15/02/2017

P.I.F. с официална видео премиера на песента „Огън“

На 25-ти февруари легендарната група P.I.F. ще представи официалното видео към песента „Огън“. Тя е част от последния албум на бандата „P.I.F. 5“,но и една от най-любимите на феновете. Клипът е заснет на улицата, изпълнен в един кадър, с малко репетиции и още повече смях и забавни моменти.

Идеята е на режисьора Николай Мутафчиев, който цели именно това  –  да се пресъздадат изключително семпли, естествени и стилни моменти.

Песента „Огън“ е посветена на дъщерята на Димо  –  малката Ая, която има и своята важна роля във видеото  –  първи дебют за нея пред камера. Нежната мелодия се оказа любима и на много от родните актьори, познати от театъра и телевизионния екран. Ще видим лицата на Станимир Гъмов, Румен Угрински, Любо Нейков, Кръстьо Лафазанов, Александър Сано, Силвестър Силвестров, Димо от P.I.F. и много други.

„Те с радост се отзоваха на поканата за участие във видеоклипа. С тези професионалисти на терен снимките минаха много стегнато и на един дъх“, споделят от екипа.

Освен всички звездни участници, бандата кани на премиерата и всички свои фенове, нетърпеливи да видят „Огън“ на 25-ти февруари в Sofia Live Club.

 


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.