fbpx

Фатална красавица завъртя едновременно Лео и Играта

Written by on 01/02/2017

Фатална красавица завъртя едновременно Лео и Играта

Фатална жена оплита в мрежите си Лео и Играта в луксозна хотелска стая, а след като ги упоява, бързо прибира всичките им ценности. Това е само част от сюжета на клипа към най-новата песен „Филм“ на Лео, Играта и Бате Пешо.

Парчето ще направи своята премиера на 6 февруари /понеденлник/  –  една изненада, но и неочаквано изключение от музикалното амплоа, в което феновете са свикнали да виждат тримата рапъри.

„От време на време всеки от нас има нужда да покаже какво има в душата си с по-сериозни песни. 80% от дуетите ни са весели, за купона. Но преди години, когато започнахме заедно с Играта, първата ни песен беше сериозна и социално обвързана. Казваше се „Да, да, да“. Съвпадение или не, но в нея участваше и бате Пешо“, припомня самият Лео.

„Идеята за песента е на Играта. Един ден дойде в студиото и не беше на кеф. Викам му: „Брат, тук имам един бийт да чуеш, може да ти пасне“ и той веднага изскочи с припева и куплет. Толкова ми хареса, че се самопоканих в песента“, разказва пък Бате Пешо.

Клипът към „Филм“ е дело на Васил Даскалов и екипа му, а идеята за сюжета му пък е на Лео. В горещите сцени се откроява красивият модел Сузана Мирчева, за която това е дебют пред камера.

„Да снимаш с тези хора е като смехотерапия. Всеки един от тях е много различен, но се допълват перфектно. Общо взето най-трудният ни момент беше… докато чакахме да дойде храна в почивката между снимките“, разказва с усмивка Сузана.

С новата си песен Лео, Играта и Бате Пешо обаче засягат един от основните проблеми на съвременния млад човек  –  загърбването на реалния живот за сметка на интернет общуването. „Жалко е да видя как телефонът стана част от нас. Мисля, че много хора губят ценно време заровени в него. Виртуалността трябва да има ясна граница от реалността“, категоричен е в посланието към слушателите си Играта. Тримата са изпитан с времето екип. „Един ден ми звънна Лео с думите: „Пешо, айде да работим! И така се започна. И с двамата се работи толкова леко, приятно и весело, че не съм усетил как сме изковали 9 години съвместна продукция“, припомня Бате Пешо.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.