fbpx

Васил Найденов и Веси Бонева с ексклузивен любовен концерт под надслов #ILoveYou

Written by on 25/01/2017

Васил Найденов и Веси Бонева с ексклузивен любовен концерт под надслов #ILoveYou

 

Тази година празникът на влюбените Свети Валентин ще събере за първи път на голяма сцена музикални звезди от две поколения – легендата Васил Найденов и поп дивата Веси Бонева. Специалният лайв на 14 февруари в столичната зала Rainbow Plaza ще е под надслов #ILoveYou. Изпълнителите са включили в програмата си едни от най-романтичните, нежни и докосващи мелодии, посветени на така крехкото и ценено чувство – любовта.

Със своята ненадмината вокална класа, взривяваща енергия и песни, любими на няколко поколения, обичаният от всички Васил Найденов ще превърне най-романтичната вечер в годината в бляскаво и неповторимо изживяване. Наред с хитове като „Телефонна любов“, „Бързаш няма време“, „Болката отляво“, „Огън от любов“, „Клоунът“, на сцената ще прозвучат и някои от най-известните световни любовни мелодии в нови аранжименти и в изпълнение на талантливите Веси Бонева и Светлин Къслев (саксофон).

Музикалното събитие #ILoveYou ще отвори врати в 20:30 часа с преобразена обстановка в духа на романтичния празник. Загадъчно черно и искрящо злато ще бъдат официалните цветове на нощта, в която ще властват изискан стил, споделени чувства, заразяваща музика и чувствени танци. Елегантната декорация и атрактивното шоу допълнително ще настроят гостите на честотите на любовта.

Билети за концерта вече може да откриете онлайн, както и на място. Повече информация може да откриете на Facebook събитието: https://goo.gl/pKVqZs.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist