fbpx

„Сигнал“ с 3-часов концерт в зала 1 на НДК

Written by on 09/01/2017

„Сигнал“ с 3-часов концерт в зала 1 на НДК

Група „Сигнал“ планира голям концерт в зала 1 на НДК на 21 март. Музикантите планират събитието след суперуспешното турне в Германия, Франция и Испания в края на миналата година. 10-те участия на групата минаха с голям успех, като фронтменът Данчо Караджов разказа, че много от българите, пред които са пяли, често пъти са се просълзявали на изпълненията им.

Концертът в НДК ще бъде с името „Сигнал“  –  абсолютно непознати“. Групата ще представи хитове, познати на почитателите и, но които не са били изпълнявани на живо през годините по различни причини.

Бандата вече започна репетиции, селектирайки 35 песни. Концертът ще продължи над 3 часа, като ще бъде разделен на две части.

„Това е по примера на „Гънс енд Роузис“, гледах ги преди няколко години в Белград и тогава направиха антракт. Стори ми се много интересно, въпреки че е рок концерт. Искаме да предизвикаме нашите фенове да влязат в залата, за да чуят техните любими песни, които не са слушали досега на живо“, обяснява Данчо Караджов.

Единственият гост-музикант ще бъде дъщерята на вокала  –  Лора Караджова. Двамата ще направят дует и ще изпълнят песен на Крис Норман и Сузи Куатро. Която в български вариант носи името „Пламък и дим“. Навремето Данчо Караджов я изпълняваше с Юлия Джонголска.

Междувременно фронтменът продължава с участията си със супергрупата „Легендите“, като до края на януари имат още две участия  –  в София и Шумен.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.