fbpx

„Коледни звезди“ в НДК този четвъртък

Written by on 09/12/2016

„Коледни звезди“ в НДК този четвъртък

За деветнадесета поредна година, вече по традиция, най-ярките звезди на поп музиката у нас се събират заедно, за да зарадват всички посетители с най-големите си хитове в грандиозен галаконцерт „Коледни звезди“.

Събитието ще се проведе този четвъртък – на 15 декември в зала 1 на НДК, с начален час от 19:00 часа.

„Коледни звезди“ е организиран от Искра Радева, която за пореден път ще развълнува всички посетители с най-обичаните изпълнения на няколко поколения. Актрисата и певица отново събира най-големите имена от родната сцена за тържествения спектакъл  –  Йорданка Христова, Маргарита Хранова, Росица Кирилова, Тони Димитрова, дует „Ритон“, Краси Аврамов и др. За втори път в тяхната компания ще бъде украинската попзвезда и отскоро българска снаха  –  Катя Бужинска.

„Всяка година представям и по няколко изгряващи. звезди, които през годините са доказали, че ще станат звезди и са оставали такива“, споделя харизматичната дама. Едната от тях е тазгодишната ни представителка. на „Детската Евровизия“  –  10-годишната Лидия Ганева, която стана любимка на публиката в Малта, където се проведе финалът на конкурса. Другата звезда ще бъде участникът с нигерийски произход в „X Factor“  –  Стивън Ачикор. Певецът впечатли тв зрителите със своето въздействащо изпълнение на „Облаче ле, бяло“, което ще изпее на „Коледни звезди“.

За първи път в галаспектакъла ще се включи и комикът Краси Радков. Той ще влезе в няколко от най-популярните си образи, за да разсмее публиката със своите представления. Неговият колега Шкумбата също ще допринесе за доброто настроение.

„Концертът е традиция, има си публика, която си го чака всяка година. Имало е мигове, в които си казвам „Край“! Повече няма да го правя…Но като ми звъннат от билетния център и ми кажат „Исе, почнаха да търсят концерта“ и си казвам: „Не, няма да разочаровам публиката, ще го направя и тази година.“ И така година след година… стана на 19″, завършва организаторът.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.