fbpx

Гери-Никол пусна първото си парче на английски език

Written by on 21/11/2016

Гери-Никол пусна първото си парче на английски език

 

Точно преди 5 дни ексцентричната поп дива Гери-Никол пусна първата си песен на английски език. Парчето, носещo .едноименното заглавие, е английската версия на летния и хит „I’m The Queen“. Само за по-малко от седмица, песента вече достигна над 300.000 преглеждания в Youtube. Това е четвъртата песен на изпълнителката, която успя още с първото си парче да се превърне в идол на много от своите почитателки.

Гери- Никол е от певиците, които не спира с отличията. На 8-ми ноември, в Paradise Center, изпълнителката получи приза за „Най-добър видеоклип на годината в поп музиката“ в първите по рода си „Paradise Lifestyle awards“. Колегата и Криско пък бе големият победител в категорията „Хит на годината в поп музиката“.

Kакво каза изпълнителката пред камерата на BG MUSIC CHANNEL.по повод наградата, новите си проекти и колегитe и в поп музиката, ще ви разкрием скоро. Всички зрители на телевизията ще имат възможност да видят и първото съвместно интервю на Дарина Йотова  –  Dara и Гери-Никол. В какви взаимоотношения са двете изпълнителки и какво мислят една за друга  –  очаквайте съвсем скоро!

Ще издадем само едно  –  и двете са наистина много позитивни и заслужават да са на върха!

 


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.