fbpx

Алекс Раева и Рафи – новата екранна двойка

Written by on 26/10/2016

Алекс Раева и Рафи – новата екранна двойка

 

Обичаните Алекс Раева и Рафи. Бохосян стават най-новата екранна двойка в българския телевизионен ефир. От ноември двамата влизат в ролята на водещи на „Bake Оff: най-сладкото състезание“.

Задачата им ще бъде да потопят зрителите в несравнимо позитивна атмосфера, превеждайки ги през предизвикателствата, пред които ще се изправят 12 талантливи любители сладкари и пекари.

За Рафи това е дебют като водещ, като той самия разчита много на подкрепата на Алекс. Според нея, именно естественото му поведение и изключителен усет му помагат изключително много във всяко едно начинание. А ето какво още сподели тя:

„Най-важното за това шоу е, че е изключително позитивно. Има я конкуренцията, но позитивното отношение между участници, жури, водещи, това е, което го отличава.“

Финалната цел на на „Bake Оff: най-сладкото състезание“ е да излъчи най-добрия непрофесионален сладкар и пекар в България. Във всеки епизод участниците ще се изправят пред две предизвикателства, зададени им от експертно жури, с които зрителите ще се запознаят съвсем скоро.

Предаването се реализира по формат на BBC и бележейки рекордни резултати по зрителски интерес и гледаемост в 21 държави.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.