fbpx

Гери-Никол снима клип в Холивуд

Written by on 19/10/2016

Гери-Никол снима клип в Холивуд

Сензацията на музикалната сцена Гери-Никол не спира да изненадва всички свои фенове и почитатели. Макар само на 18 години, певицата работи упорито, преследвайки целите си извън България.

Изпълнителката по всяка вероятност вече е готова с новото си парче, а видеото към него ще бъде снимано не къде да е, а меката на киното  –  Холивуд.

От екипа и вече са започнали преговори с някои от знаковите фигури в областта на развлекателния бизнес в Лос Анжелис.

Клипът отново ще е доста провокативен и твърде различен от това, което се продуцира у нас. Най-вероятно младата певица ще снима на декори, специално изработени за световни звезди, пише роден седмичник.

Можем да кажем, че снимките на Гери-Никол биха били истински пробив за нея, тъй като тя ще бъде втората българка, снимала в Холивуд.

Някои от американските продуценти вече са се изказали доста ласкаво по повод музикалните произведения на варненката. Родните специалисти пък са ма мнение, че ако звездата успее да снима клип зад океана със сигурност ще постигне нещо изключително за нашия регион, изпреварвайки родните знаменитости.

 


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.